Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunun öğrenmek

Rüyada hamile olduğunun öğrenmek

Rüyada hamile olduğunun öğrenmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada hamile olduğunun öğrenmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kaldığını öğrenmek evlatlarının hayrını göreceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, hatalarını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu öğrenmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada birinden hamile olduğunu öğrenmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, güzel sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada yeni hamile olduğunu öğrenmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments