Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada başkasının hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada başkasının hamile olduğunu öğrenmek kazançlı adımlar atılacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, huzurlu hissedileceğine, işini kaybedeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, işlerinin ters gideceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının hamile olduğunu öğrenmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalet eder.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu öğrenmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Rüyada ikiz bebeğe hamile olduğunu öğrenmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek büyük ferahlık yaşayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, acılarını dindireceğine tabir olunur.

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments