Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, makamının ve ününün artacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Bazı planların, anlaşmaların, sözleşmelerin veya düzenlemelerin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını hamile olduğunu öğrenmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek maddi zarara gireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hamile olduğunu öğrenmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu öğrenmek ticaretinin genişleyeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına delalettir.

Rüyada hamile kaldığını öğrenmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada test yapıp hamile olduğunu öğrenmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments