Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada kendinin hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada kendinin hamile olduğunu öğrenmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kendisine uğur getireceğine rivayet eder.

Rüyada kendinin hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşmanın içine girmeden önce, uzun vadeli sonuçlarını hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada hamile olduğunun öğrenmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemin hamile olduğunu öğrenmek keyfinden ve neşesinden olacağına, neşe içinde olacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine delalettir.

Rüyada başkasının hamile olduğunu öğrenmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ikiz bebeğe hamile olduğunu öğrenmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments