Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada yeni hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada yeni hamile olduğunu öğrenmek mali gücünü yitireceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yokluk çekeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yeni hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Size bir fayda sağlamayacak veya bir yere ilerlemesi zor işler için gereğinden fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeni hamile olduğunu öğrenmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir dil öğrenmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin hamile olduğunu öğrenmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek çok daha mutlu olunacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, işlerin devam edeceğine inanılır.

Rüyada test yapıp hamile olduğunu öğrenmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu öğrenmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments