Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kadın göğsü görmek

Rüyada erkek kadın göğsü görmek

Rüyada erkek kadın göğsü görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine işarettir.

Rüyada erkek kadın göğsü gördüyseniz:

  • Biraz rahat olmakta fayda var.

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, aile hayatında sevinileceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada erkek kadın göğsü görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine alamet eder.

Rüyada kadının göğsünü emmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kazancında da artış meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsünü ellemek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsünde kıl görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek yeni yerler göreceğine, gözyaşının kuruyacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada kadın göğsü öpmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments