Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının göğsünü tutmak

Rüyada kadının göğsünü tutmak

Rüyada kadının göğsünü tutmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, elde edilen nasibin artacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü tutmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizi yapmaya odaklanmanız durumunda olacakları kontrol etme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada kadının göğsünü tutmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünü tutmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kadın göğsü öpmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işarettir.

Rüyada kadın göğsünü ellemek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın göğsü görmek küslerin ve dargınların barışacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsü olmayan kadın görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments