Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının elini tutmak

Rüyada bir kadının elini tutmak

Rüyada bir kadının elini tutmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Faydalı kişilerle tanışabilir veya arkadaşlarınızla faydalı programlar yapabilirsiniz.

Rüyada kadının elini tutmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, ayrılık yaşanacağına işarettir.

Rüyada kadın eli tutmak sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, dünyasının iyileşmesine, sağlığının geri geleceğine alamet eder.

Rüyada bir kadının elini tutmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak maddi açıdan rahata erileceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak hayatın rüya sahibine güleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yeni bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın elini tutmak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına inanılır.

Rüyada evli kadının elini tutmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments