Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın elini tutmak

Rüyada kadın elini tutmak

Rüyada kadın elini tutmak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, sevap işlemek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada kadın elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne demek veya ne yapmak istediğinizi anlatabilmek için önemli değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada kadın elini tutmak emeklerinin heba olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulur.

Rüyada evli kadının elini tutmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının elini tutmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın eli tutmak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının elini tutmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments