Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadının elini tutmak

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, masa başı bir işe girileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, doğru haber almaya tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı birinin elini tutmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak gereken sabrı göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, daima zinde ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın eli görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bilgi ile donanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments