Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın eli tutmak

Rüyada kadın eli tutmak

Rüyada kadın eli tutmak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın eli tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın eli tutmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının elini tutmak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada evli kadının elini tutmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının elini tutmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kadın elini tutmak parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine yorulur.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments