Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının elini tutmak

Rüyada kadının elini tutmak

Rüyada kadının elini tutmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Rüyada kadının elini tutmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, hayır duaları alınacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak sıkılacağı bir haber almaya, gülmeye hasret kalacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının elini tutmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın eli tutmak başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kadın elini tutmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının elini tutmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments