Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak ünleneceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin elini tutmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sözünde duracağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin elini tutmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, malını ve canını riske edeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığının elini tutmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeğin elini tutmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işaret eder.

Rüyada kadın elini tutmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments