Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kadının elini tutmak

Rüyada yabancı kadının elini tutmak

Rüyada yabancı kadının elini tutmak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yağmur yağmamasına, maddi açıdan dibe vurulacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Kendinize ne kadar güvenirseniz o kadar kazanırsınız.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin hızlanacağına yorulur.

Rüyada yabancının elini tutmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına alamet eder.

Rüyada yabancı birinin elini tutmak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında başarılı olmaya yorulmaktadır.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak esenlik bulup, mutlu olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek birçok kişiye yardım edeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada kadın elini tutmak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments