Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının boynunda altın görmek

Rüyada bir kadının boynunda altın görmek

Rüyada bir kadının boynunda altın görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, patlama noktasına geleceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, imkânlarının çoğalacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının boynunda altın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda bambaşka bir yöne çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada bir kadının boynunda altın görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadını boynundan öpmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına delalet eder.

Rüyada uzun boylu kadın görmek iyi geçineceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işarettir.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yanlış işlere girileceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısa boylu kadın görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın boynu görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments