Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boylu bir kadın görmek

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada uzun boylu bir kadın gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda acil kararlar almanız veya ani tepkiler vermeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, yaşama isteğinin artacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek geride bırakacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun boylu kadın görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini uzun boylu görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına işarettir.

Rüyada boyu uzun erkek görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek ticaretinin hızlanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu birini görmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments