Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boylu kadın görmek

Rüyada uzun boylu kadın görmek

Rüyada uzun boylu kadın görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, çalışıyorsa terfi alacağına işarettir.

Rüyada uzun boylu kadın gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavırlarının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek yüksek bir makama geleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize tabir olunur.

Rüyada uzun boylu kadın görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada uzun boylu bir adam görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boy uzun erkek görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasını uzun boylu görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments