Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın boynu görmek

Rüyada kadın boynu görmek

Rüyada kadın boynu görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada kadın boynu gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz ya da uzmanlığınız bir süredir çözüm bekleyen sorunları çözebilir.

Rüyada kısa boylu kadın görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada bir kadının boynunda altın görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın boynu görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada uzun boylu kadın görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına tabir olunur.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını boynundan öpmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek kafa dinleyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments