Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun boylu kadın görmek

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu kadın gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun boylu kadın görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalettir.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada uzun boylu insan görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalettir.

Rüyada başkasını uzun boylu görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun boylu olmak hayırlı işlere girişileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine inanılır.

Rüyada çok uzun boylu insanlar görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments