Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim koklamak

Rüyada kuranı kerim koklamak

Rüyada kuranı kerim koklamak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, bazı konularda önayak olunacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, oldukça büyük başarılara, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerim koklamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada kuranı kerim koklamak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimi yanarken görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinden kuranı kerim almak beklentilerin hızla gerçek olacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerim tuttuğunu görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim duymak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, iyi bir patron olacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimi ıslak görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kuran kerimi öpmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran kerimi okumak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, çok yükseleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments