Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını koklamak

Rüyada kadını koklamak

Rüyada kadını koklamak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kazancında bereketin artacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadını koklamak gördüyseniz:

  • Herkes sizden beklentiler konusunda açık olmayabilir.

Rüyada bir kadını koklamak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın saçı koklamak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına inanılır.

Rüyada kadın koklamak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını koklamak başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahve koklamak ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işarettir.

Rüyada sarı çiçek koklamak aydınlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine yorulur.

Rüyada saçı koklamak lüksüne de lüks katacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulur.

Rüyada çok güzel koku koklamak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments