Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın başı kesmek

Rüyada kadın başı kesmek

Rüyada kadın başı kesmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, başarılarının çoğalacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın başı kesmek gördüyseniz:

  • Kimse size kötü niyetle davranmıyor.

Rüyada bir kadının başını kesmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına delalettir.

Rüyada kadın başı kesmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol baş parmağını kesmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanın başını kesmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın başını kesmek gelirin tükeneceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada köpek başı kesmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan başı kesmek stresten uzaklaşacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına delalettir.

Rüyada hayvan başı kesmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments