Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın dövmek

Rüyada yaşlı kadın dövmek

Rüyada yaşlı kadın dövmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hayır dualarına nail olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın dövmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada yaşlı bir kadını dövmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadını dövmek rakiplerinin üzüleceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın dövmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adam dövmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada yaşlı dövmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, daha iyi anlaşır olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı dövmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada yaşlı birini dövmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments