Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadına su vermek

Rüyada bir kadına su vermek

Rüyada bir kadına su vermek geleceğine bakacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadına su vermek gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Rüyada su içinde kadın görmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadına su vermek yanlış anlaşılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde kadın görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadına su vermek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kötü düşmana, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadına su vermek maddi olarak zarar edeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada su ve kadın görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadına su vermek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments