Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde kadın görmek

Rüyada su içinde kadın görmek

Rüyada su içinde kadın görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinde kadın gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada suyun içinde kadın görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada su içinde kadın görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada evin içinde kadın görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işarettir.

Rüyada kanlar içinde kadın görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami içinde kadın görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde doğum yapmak tüm sorunlarının biteceğine, hayırlı adımlar atılacağına, mevki kazanacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde sümüklü böcek görmek kötü işlere girmeyeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments