Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve kadın görmek

Rüyada su ve kadın görmek

Rüyada su ve kadın görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, büyük paralara sahip olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada su ve kadın gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif veya davetleriniz olumlu karşılık görmemiş olsa bile, siz tekrar tekrar önermeye veya teklif etmeye devam etmelisiniz.

Rüyada yaşlı bir kadına su vermek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının elinden su içmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kadın görmek yolunun açık olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde kadın görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, doğru bir karar verileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada su ve kadın görmek çok hayırlı şeylere, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadına su vermek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadına su vermek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments