Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadına su vermek

Rüyada hamile kadına su vermek

Rüyada hamile kadına su vermek umutların biteceğine, varlık içinde yaşayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadına su vermek gördüyseniz:

  • Göze çarpan veya önemli bir konu sizin lehinize ilerleyebilir.

Rüyada hamile kadına su vermek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz elbiseli hamile kadın görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadının ağladığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kötü yollara gireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, hikmet sahibi olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadından para almak zor durumda kalınacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments