Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadına su vermek

Rüyada yaşlı bir kadına su vermek

Rüyada yaşlı bir kadına su vermek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, başarılarının devamlı olacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, işlerin düşeceğine, işi ile gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadına su vermek gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Rüyada yaşlı bir kadına su vermek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadına su vermek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada çok yaşlı kadın görmek tövbe etmeden vefata, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadından hediye almak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadının kucağında bebek görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments