Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadına su vermek

Rüyada yaşlı kadına su vermek

Rüyada yaşlı kadına su vermek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, eline haram para geçeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, fakirlik yaşayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadına su vermek gördüyseniz:

  • Belli konularda orta yolu bulmak veya gerçekleri anlamaya çalışmak çok zor olsa da, kimsenin neden bahsettiğini ya da ne yapacağını tam olarak bilmemesi olayların karışması anlamına geliyor olabilir.

Rüyada yaşlı kadına su vermek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadına su vermek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadından hediye almak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada çok yaşlı kadın görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, elinin bolluk göreceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadını yıkamak kem gözlere geleceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments