Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşa selam vermek

Rüyada arkadaşa selam vermek

Rüyada arkadaşa selam vermek çok kötü günler geçirileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, işlerinin de rast gideceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, işten yana şansının açık olacağına, büyük düşüneceğine işarettir.

Rüyada arkadaşa selam vermek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada arkadaşlarla selamlaşmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşa selam vermek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına selam vermek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, başarıya giden yolların açılacağına, hayatın yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşla selamlaşmak tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sağlığını da kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek haramdan ve zinadan uzak duracağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinden selam almak yaşamına yeni bir yön vereceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada namaz selamı vermek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, canının sağ olacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birinden selam almak çok hayırlı günler görüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments