Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından vurulmak

Rüyada polis tarafından vurulmak

Rüyada polis tarafından vurulmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, borcunun kalmayacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, şansının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada polis tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada polisler tarafından vurulmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından vurulmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada polisin vurulduğunu görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından kovalanmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada polisler tarafından aranmak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işaret eder.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada polis tarafından takip edilmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hem yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, rahat bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments