Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın tarafından vurulmak

Rüyada kadın tarafından vurulmak

Rüyada kadın tarafından vurulmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Rüyada kadın tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Çevreden gelen tavsiyelere kulak vermeniz gerekiyor.

Rüyada kadın tarafından vurulmak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, ileride çok zengin biri olacağına yorulur.

Rüyada askerler tarafından vurulmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Rüyada arkadaş tarafından vurulmak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, duygularının ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada teröristler tarafından vurulmak zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments