Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın tarafından taşlanmak

Rüyada bir kadın tarafından taşlanmak

Rüyada bir kadın tarafından taşlanmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada bir kadın tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Rüyada bir kadın tarafından taşlanmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada birisi tarafından taşlanmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret eder.

Rüyada insanlar tarafından taşlanmak hastalıkların kalmayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada kalabalık tarafından taşlanmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından taşlanmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının biteceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada aile tarafından taşlandığını görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments