Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile tarafından taşlandığını görmek

Rüyada aile tarafından taşlandığını görmek

Rüyada aile tarafından taşlandığını görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, önün açılacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Rüyada aile tarafından taşlandığını gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Rüyada aile tarafından taşlandığını görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin ailesi tarafından istenmemek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ailesi tarafından terk edilmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada aile tarafından dışlanmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, elinin döneceğine işarettir.

Rüyada ailesi tarafından dışlanmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, günlerini bunun için harcayacağına işaret eder.

Rüyada ailesi tarafından dışlandığını görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaş tarafından taşlanmak düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkek tarafından taşlanmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments