Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık tarafından taşlanmak

Rüyada kalabalık tarafından taşlanmak

Rüyada kalabalık tarafından taşlanmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, eşinden yana huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Rüyada kalabalık tarafından taşlanmak sözler sarf edeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık tarafından kovalanmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalettir.

Rüyada kalabalık tarafından dövülmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından taşlanmak kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir kadın tarafından taşlanmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada arkadaş tarafından taşlanmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada aile tarafından taşlandığını görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments