Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak

Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak

Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, zahmetinin çoğalacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işarettir.

Rüyada bir kadın tarafından taşlanmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada aile tarafından taşlandığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, şeytanın aklına uyacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kocası tarafından taşlanmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kişisel problemlerini çözeceğine rivayet eder.

Rüyada biri tarafından taşlanmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına inanılır.

Rüyada arkadaş tarafından taşlanmak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak sonradan da çok üzüleceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölü tarafından taşlanmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments