Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adam tarafından taşlanmak

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işaret eder.

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır.

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak destek göreceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adam tarafından kaçırılmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir adam tarafından takip edilmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir adam tarafından öpülmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bir adam tarafından kovalanmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments