Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından taşlanmak

Rüyada birisi tarafından taşlanmak

Rüyada birisi tarafından taşlanmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kazancını iki kat arttıracağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada birisi tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sıkıntıların artacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada aile tarafından taşlandığını görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kırılacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına yorulur.

Rüyada ölü tarafından taşlanmak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş biri tarafından taşlanmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet eder.

Rüyada kocası tarafından taşlanmak malının ve kazancının tam olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından taşlanmak olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kalabalık tarafından taşlanmak çok büyük başarılara imza atacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından taşlanmak batıl amele, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments