Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından taşlanmak

Rüyada başkası tarafından taşlanmak

Rüyada başkası tarafından taşlanmak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada başkası tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Rüyada biri tarafından taşlanmak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak göreceği destekten dolayı moral bulacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölü tarafından taşlanmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada başkası tarafından taşlanmak onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaş tarafından taşlanmak elinin bollaşmasına vesile olacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından taşlanmak büyük fırsatların kapısını açacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments