Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki kadehi görmek

Rüyada içki kadehi görmek

Rüyada içki kadehi görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada içki kadehi gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Rüyada bir kadeh içki içmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada içki kadehi görmek borcunu ödeyeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kadeh görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, sıkıntılara neden olacağına delalet eder.

Rüyada kadehte kırmızı şarap görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada kadeh kırmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada boş kadeh görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada rakı kadehi görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş kadeh görmek huzurlu günlerin geleceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments