Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadehle şarap içmek

Rüyada kadehle şarap içmek

Rüyada kadehle şarap içmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, neşesinin yerine geleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadehle şarap içmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada kadehle şarap içmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalettir.

Rüyada kadehte kırmızı şarap görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada şarap kadehi görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı şarap kadehi görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadeh içki içmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, zahmete düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kadehten su içmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş kadeh görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments