Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadeh kırmak

Rüyada kadeh kırmak

Rüyada kadeh kırmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, edilen duaların kabul edileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadeh kırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Rüyada kadeh kırmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kadeh görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadehten su içmek başarıya giden yollarının açılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı kadehi görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalettir.

Rüyada kristal kadeh görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadehin kırıldığını görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadehle şarap içmek yolculuğa çıkmaya, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada şarap kadehi görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments