Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kadeh görmek

Rüyada altın kadeh görmek

Rüyada altın kadeh görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kafasının da rahat edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada altın kadeh gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak veya ilişkilerinizi güçlendirmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada altın kadeh görmek malvarlığının çok daha artacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, içine düşen fesada yeniliceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş kadeh görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadehin kırıldığını görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadehte kırmızı şarap görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı şarap kadehi görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadeh içki içmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada kadeh görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı kadeh görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments