Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadehten su içmek

Rüyada kadehten su içmek

Rüyada kadehten su içmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kadehten su içmek gördüyseniz:

  • Daha ılımlı bir yaklaşım tercih etmenizde fayda var.

Rüyada kadehten su içmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadehle şarap içmek iyi haberler alınacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işarettir.

Rüyada bir kadeh içki içmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalettir.

Rüyada cam kadeh görmek saygınlığının da artacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rakı kadehi görmek yanlışlara düşeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kadehte kırmızı şarap görmek eğlenceli günler geçireceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine inanılır.

Rüyada içki kadehi görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments