Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta kabarmalar görmek

Rüyada vücutta kabarmalar görmek

Rüyada vücutta kabarmalar görmek bununla yüceleceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, ticarete atılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada vücutta kabarmalar gördüyseniz:

  • Özgürlük arzunuz artıyor.

Rüyada vücutta kabarmalar görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hayırlı bir evlat olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada deniz kabarması görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak kabarması görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada yün kabartmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada kaba et görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, eve huzur dolacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabarmış ekmek görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kaba idrar yapmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaba sıçmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments