Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kaba su doldurmak

Rüyada bir kaba su doldurmak

Rüyada bir kaba su doldurmak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kaba su doldurmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı, evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren öneri, davet ya da teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada kaba su doldurmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalettir.

Rüyada bir kaba su doldurmak önemli yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet eder.

Rüyada kabartma tozu görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işaret eder.

Rüyada kaba sıçmak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yün kabartmak bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, maddi kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi kabarmış görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabarmış ekmek görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulak kabartmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments