Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak kabartmak

Rüyada kulak kabartmak

Rüyada kulak kabartmak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kulak kabartmak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada kulak kabartmak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada bir kaba su doldurmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaba pislemek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaba sıçmak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kabarmış deniz görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yün kabartmak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kaba çiş yapmak rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine yorulur.

Rüyada vücutta kabarmalar görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments