Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak kabarması görmek

Rüyada toprak kabarması görmek

Rüyada toprak kabarması görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, insanların güvenini kazanacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine alamet eder.

Rüyada toprak kabarması gördüyseniz:

  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Rüyada toprak kabarması görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta kabarmalar görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabarmış duvar görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada kabarmış kek görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada denizin kabarmasını görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet eder.

Rüyada çok kabarmış kek görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işarettir.

Rüyada kabartma tozu görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabarmış deniz görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, modern insanlarla tanışılacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments