Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur kabarması görmek

Rüyada hamur kabarması görmek

Rüyada hamur kabarması görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada hamur kabarması gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz olasıdır.

Rüyada hamur kabarması görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada hamurun kabarmasını görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kurtuluşu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabarmış hamur görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabarmış deniz görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kaba su doldurmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet eder.

Rüyada duvar kabarması görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada vücutta kabarmalar görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yastık kabartmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments