Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör insanlar görmek

Rüyada kör insanlar görmek

Rüyada kör insanlar görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, makamının sarsılmayacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine işarettir.

Rüyada kör insanlar gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Rüyada kör insan görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, birçok dertle muhatap olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kör insanlar görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir gözü kör insan görmek işlerinin çoğalacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, güçlükle elde edilecek başarı delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kör insana yardım etmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, ruhani önderlik yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin kör olduğunu görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada kör gözlü kedi görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments